Mendaki Bukit Kincir Angin | Hiking the Windmill hill at Perhentian island. Ep. 3 (tamat)



Episod 3 – Hari terakhir aku di P. Perhentian, sempat naik ke Bukit Windmill sebelum balik Kuala Besut, perjalanan ke atas ambil masa dalam 30minit macam tu. Kat atas kitorang spend masa lama sebab view dia memang awesome, berbaloi jantung korang bekerja 30minit tu. Papepon korang boleh layan betapa cantik pemandangan kat atas bukit, just nasihat pada sapa2 nak pergi, jaga keselamatan anda sendiri ye, agak bahaya sikit.

Enjoy guys!!. Jgn lupa Subscribe, tekan bell, Like, Comment, dan Share. TQ gaisss.

=============================================================

Facebook link :
Instagram :
Twitter :

=============================================================

Ambil video guna : iPhone XS
Edit guna : Adobe Premiere Pro

#windmill #perhentianisland #dakibukit #dive #vlog #hiking #pulauperhentian #anglediver #longbeach #longbeach #jalanjalan #terengganu #tourism

This Post Has 6 Comments

  1. Nanaker Katakan

    Tangan siapa tu abang?

  2. Cikgoo Gym

    Syok. Semoga maju jaya

  3. Aris Kaffah

    Wonderful bro… cool man

  4. Normala NBS

    view oshem lah. 1 hr mesti sy nak pergi sini

  5. Hafizah Abdul Aziz

    Wahhh best nye

  6. Noraini Rambat

    Amazing scenery Masya Allah. Wish to come here one day.

Leave a Reply